Ελαστογραφία Ήπατος


Το iLivTouch, μη επεμβατικό διαγνωστικό σύστημα ηπατικής ίνωσης και στεάτωσης, διενεργεί ταυτόχρονα ποσοτική μέτρηση της ηπατικής σκληρότητας και της ηπατικής στεάτωσης με την εξελιγμένη τεχνολογία Transient Elastography. Το LSM (μέτρηση σκληρότητας ήπατος) και η παράμετρος εξασθένησης υπερήχων (UAP), μέτρηση στεάτωσης, μετρώνται ταυτόχρονα από το iLivTouch το οποίο διακρίνεται για την ακρίβεια των μετρήσεων, την ταχύτητα, την ευκολία χρήσης ακόμη και από μη-ειδικευμένο προσωπικό. Επιπλέον, ξεπερνά τις δυσκολίες εφαρμογής της μεθόδου στους παχύσαρκους ασθενείς καθώς διαθέτει:

• εξελιγμένο λογισμικό, αποκλειστικών δικαιωμάτων της Hisky το οποίο αναγνωρίζει και αφαιρεί το υποδόριο λίπος.
• δυναμικό ευρυζωνικό ανιχνευτή υπερήχων (1,5MHz – 5MHz) κατάλληλο για κάθε σωματότυπο (ενήλικες, παιδιά, υπέρβαρους, παχύσαρκους), αποκλειστικών δικαιωμάτων της Hisky

Το iLivTouch έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στον έλεγχο, τη διάγνωση και την παρακολούθηση ασθενών με ηπατικά προβλήματα αλλά και στην αξιολόγηση της θεραπευτικής παρέμβασης. Έχει συμβάλει σημαντικά τόσο στην πρόληψη ηπατικών παθήσεων όσο και στην πρώιμη ανίχνευση, επιτρέποντας την έγκαιρη θεραπεία. Το iLivTouch, έλαβε την πιστοποίηση του Ομίλου TUV SUD, το πιστοποιητικό CE της επίσημης αρχής πιστοποίησης της ΕΕ, έλαβε έγκριση από τον FDA των ΗΠΑ ενώ φέρει και πιστοποίηση ISO13485.

Buy now